Ons team

Bij Kinderopvang CoComelon wordt uw kind opgevangen door enthousiaste, deskundige pedagogische medewerkers die met veel liefde en passie er elke dag voor zorgen dat uw kind een leuke, veilige en fijne dag hebben.

 

Wij hebben vaste medewerkers, zodat kinderen en ouders vertrouwde gezichten zien. Een kind went hierdoor makkelijker en voelt zich steeds meer thuis. 

 

De medewerkers zijn in het bezit van de vereiste beroepskwalificatie en bijbehorende taaleis om te kunnen werken in de dagopvang. Ook is er altijd minimaal één medewerker met Kinder EHBO aanwezig en zijn alle medewerkers in het bezit van een verklaring van goed gedrag (VOG).

Juf Nihal

Mijn naam is Nihal Özdilek en ik ben sinds 17 april 2023 werkzaam bij kinderopvang CoComelon. Ik ben 28 jaar en heb inmiddels 8 jaar ervaring opgedaan als pedagogisch medewerkster. Naast mijn parttime job ben ik moeder van twee kinderen waarvan mijn zoon van drie jaar ook op kinderopvang CoComelon zit. 

Het werken met kinderen vind ik erg leuk omdat geen dag hetzelfde is. Elk kind is uniek, en dat maakt het werken met kinderen nou juist zo mooi.

Kinderopvang CoComelon trok mij op vele gebieden aan waaronder de kleinschaligheid waardoor je meer één op één momenten hebt met de kinderen. 


Ik hoop jullie snel te ontmoeten bij CoComelon!

Juf Sara

 Mijn naam is Sara en ik ben 26 jaar.  Ik ben een sympathiek persoon die van gezelligheid houdt. 

Samen met mijn zusje Fatima zijn wij eigenaresses van kinderopvang CoComelon. Naast dat er veel vraag is naar kinderdagverblijven vonden wij het altijd geweldig om ons te omringen met kinderen en hun liefdevolle momenten te bezorgen. Daarom hebben wij in 2022 onze krachten gebundeld om onze grote droom werkelijkheid te maken. 

Bij CoComelon ben ik regelmatig op de groep te zien en werk ik achter de schermen. Het is voor mij het aller belangrijkste om uw kind een veilige, leerzame en leuke tijd te bezorgen. 

Ik kijk er naar uit om u en uw kind(eren) te ontmoeten en te leren kennen.

Heel veel liefs!

Juf Fatima

Mijn naam is Fatima en ik ben 24 jaar. Ik ben een trotse mama van drie kinderen. Ik heb van mijn enorme passie voor kinderen mijn droombaan kunnen maken. Na een aantal jaar ervaring te hebben opgedaan in de kinderopvang branche zijn mijn zus Sara en ik met het idee gekomen om samen een kinderopvang te stichten. Met al onze liefde en passie voor het vak hebben wij ons handen in één  geslagen en iets heel moois mogen neerzetten. Mijn missie is de kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling door een combinatie van spelen en leren. Ik word erg gelukkig wanneer ik zie dat de kinderen plezier hebben in wat ze doen en zichzelf zijn.

Ik hoop u graag te ontmoeten bij Kinderopvang CoComelon!